Hoe groen zijn bedrukte schuifzeilen?

In de afgelopen jaren is de wereld zich steeds meer bewust geworden over de belasting van het milieu. Als gevolg daarvan worden bedrijven aangesproken op hun verantwoordelijkheid. Men verwacht dat bedrijven duurzame oplossingen zoeken en bewust omgaan met grondstoffen. In de transportsector zien we dit bijvoorbeeld duurzaam transport terug door vrachtwagens die op groene(re) brandstoffen rijden. Hoe past een fullcolour bedrukt schuifzeil in het plaatje van duurzaam transport?

Lees meer
Schuifzeil slijtage. Wat krijgt een schuifzeil op een trailer te verduren?

Een schuifzeil krijgt heel wat voor de kiezen. Zware weersomstandigheden, (opspattend) vuil en uitstoot en het openen en sluiten van het zeil hebben zo hun weerslag op schuifzeil slijtage. Een schuifzeil moet dus van goeden huize komen om ook na jaren intensief gebruik en onderhoud nog een mooie uitstraling te hebben.

Lees meer
Hoeveel onderhoud vraagt een fullcolour schuifzeil?

September 2017 - Is het logisch om te denken dat bij schuifzeil onderhoud een fullcolour schuifzeil vaker schoongemaakt moet worden dan een eenvoudig schuifzeil met alleen de bedrijfsnaam, website en een telefoonnummer? Dat lijkt een voor de hand liggende conclusie. Maar niet het beeld op het schuifzeil, maar de gebruikte techniek bepalen hoe frequent een fullcolour schuifzeil moet worden gereinigd.

Lees meer
Ongekende mogelijkheden voor vrachtwagenreclame

Als u vrachtwagens heeft rijden, heeft u kant-en-klare rijdende reclameborden beschikbaar. Met de ongekende mogelijkheden voor ontwerp en creatieve uitingen verspreiden de vrachtwagens uw boodschap en versterken uw merk. Of u nu over uw eigen wagenpark beschikt of een vervoerder inhuurt: benut uw kansen met vrachtwagenreclame.

Lees meer